5 Mart 2010 Cuma

International Istanbul Jewelry Show - Uluslararası İstanbul Mücevher Fuarı

The biggest international jewellery fair (International Istanbul Jewelry Show) in Turkey is opening the doors very soon. We are happily announcing you that Selda Okutan will take part in this event with Jewellery Designers Portal. Especially for this event she has a few surprises.

As you know, this year Istanbul has been entitled to European Capital of Culture. Therefore, Selda Okutan is preparing a collection called Tinystanbul. In order to see these unique pieces and many more just visit Jewellery Designers Portal Stand (we will announce the stand number soon).

Many thanks to Jewellery Designers Portal for giving the chance to participate this event.

We will be waiting for you to meet again...


Türkiye'nin en büyük mücevher fuarı (Uluslararası İstanbul Mücevher Fuarı) kapılarını çok yakında açıyor. Selda Okutan'ın bu etkinlikte Takı Tasarımcılar Portalı ile birlikte sizlerle buluşacağını duyurmak isteriz. Bu etkinlik için Selda Okutan'ın sizlere bir kaç sürprizi olacaktır.

Bildiğiniz üzere bu yıl İstanbul Avrupa kültür başkenti olarak seçildi. Bundan dolayı Selda Okutan Tinystanbul isimli özel bir koleksiyon hazırlıyor. Bu özel koleksiyonu ve daha bir çok tasarımı görmek için Takı Tasarımcılar Portalı Standına bekliyoruz (Stant numarası yakında duyurulacaktır).

Etkinliğe katılmamıza şans verdiği için Takı Tasarımcılar Portalına teşekkür ederiz. 

Sizlerle tekrar buluşmak için bekliyor olacağız...

Hiç yorum yok: