5 Mart 2010 Cuma

International Istanbul Jewelry Show - Uluslararası İstanbul Mücevher Fuarı

The biggest international jewellery fair (International Istanbul Jewelry Show) in Turkey is opening the doors very soon. We are happily announcing you that Selda Okutan will take part in this event with Jewellery Designers Portal. Especially for this event she has a few surprises.

As you know, this year Istanbul has been entitled to European Capital of Culture. Therefore, Selda Okutan is preparing a collection called Tinystanbul. In order to see these unique pieces and many more just visit Jewellery Designers Portal Stand (we will announce the stand number soon).

Many thanks to Jewellery Designers Portal for giving the chance to participate this event.

We will be waiting for you to meet again...


Türkiye'nin en büyük mücevher fuarı (Uluslararası İstanbul Mücevher Fuarı) kapılarını çok yakında açıyor. Selda Okutan'ın bu etkinlikte Takı Tasarımcılar Portalı ile birlikte sizlerle buluşacağını duyurmak isteriz. Bu etkinlik için Selda Okutan'ın sizlere bir kaç sürprizi olacaktır.

Bildiğiniz üzere bu yıl İstanbul Avrupa kültür başkenti olarak seçildi. Bundan dolayı Selda Okutan Tinystanbul isimli özel bir koleksiyon hazırlıyor. Bu özel koleksiyonu ve daha bir çok tasarımı görmek için Takı Tasarımcılar Portalı Standına bekliyoruz (Stant numarası yakında duyurulacaktır).

Etkinliğe katılmamıza şans verdiği için Takı Tasarımcılar Portalına teşekkür ederiz. 

Sizlerle tekrar buluşmak için bekliyor olacağız...

Gold Istanbul 2010

Thank you very much to everyone who visits Jewelry Designer Portals stand in Gold Istanbul 2010 and thanks again for your very nice feedbacks. After two hard working weeks, now we are preparing for International Istanbul Jewelry Show. This event will be far more different than others in design wise. Selda Okutan has TINY surprise for you that it will be introduced first time in this fair. The event will be held in CNR EXPO (next to Istanbul World Trade Center) between 13th and 17th of March 2010. Please not that if you want to join this event make sure you fill up the online visitor form (http://www.rotaforte.com/en/prereg_visitor.php) or bring your Business Card with you (long waiting time might be possible). The stand number is not clear yet as soon as the number issued we will announce it. Thanks for your interest.



Gold İstanbul 2010 Takı Tasarımcıları Portalı standını ziyaretiniz ve güzel övgüleriniz için çok teşekkürler. İki haftalık yoğun bir çalışmadan sonra Uluslararası İstanbul Mücevher Fuarına hazırlıklarımız başladı. Bu etkinlikte diğerlerinden çok daha farklı bir çizgide karşınızda olacağız. Selda Okutan'ın ilk kez bu fuarda beğeninize sunacağı MİNİK bir sürprizi olacak. Uluslararası İstanbul Mücevher Fuarı CNR EXPO'da 13-17 Mart 2010 tarihleri arasında düzenlenecek. Bu etkinliğe katılmak istiyorsanız lütfen online ziyaretçi formunu (http://www.rotaforte.com.tr/prereg_visitor.php) doldurun yada kartvizitinizle girişte kayıt olun (uzun bekleme süresi ile karşı karşıya kalabilirsiniz) Stant numarası henüz netleşmemekle beraber belirlenir belirlenmez sizlere duyurulacaktır. İlginiz için teşekkürler.

After Love of İstanbul Group Exhibition – Sevgilim İstanbul Karma Sergi Sonrası

Thank you very much indeed to everyone who visits our stands in Love of Istanbul exhibition and deep interest to Selda Okutans designs. We will upload the photos in couple of days. In addition, we would like to announce for who miss the event or want to see them again, we will be in International Gold Istanbul Exhibition between February the 18th and 21st. You can visit us in Jewellery Designers Portal's Stand (Saloon 6 Stand no: 613-D)...

Sevgilim İstanbul etkinliğinde standımıza ve tasarımlarımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Etkinlikle ilgili fotoğrafları bir kaç gün içersinde yayınlayacağız. Ayrıca etkinliği kaçıranları yada tekrar görmek isteyenleri 18 - 21 Şubat arasında düzenlenecek olan Uluslararası Gold Istanbul fuarına bekliyoruz. Salon 6 613-D Takı tasarımcıları Portalı standında buluşmak dileğiyle...

LOVE OF ISTANBUL GROUP EXHIBITION - SEVGİLİM İSTANBUL KARMA SERGİSİ


Having a chance to meet again and introduce my new collections, I am waiting you to "Love of Istanbul" group exhibition organized by Jewellery Designers Portal. The event will held in CKM (Caddebostan Cultural Center) under the subject of Love & Istanbul on the dates between 11 and 14 of February. During the exhibition you will have chance not only to see my new collections but also to purchase selected items with special discounts.

Apart from group exhibition there will be some other activities will held through out the event namely:

PANEL:
Date: 12.02.2010 Friday - 18:00 
Subject: "Meeting of Jewellery Designer"
Moderator: Sedat COLOGLU

SEMINARS:
Date: 13.02.2010 Saturday
14:00
Subject: "Juridically Design Protection"
Speechmaker: Av. Dr. Cahit SULUK
17:30
Subject: "Photographing Object and Concept" 
Speechmaker: Photographer Ekrem YIGIT

Date: 14.02.2010 Sunday
14:30 
Subject: "Solving stress of 2012: Love" 
Speechmaker: Astrologist Oner DOSER


 
Takı Tasarımcılar Portalı tarafından organize edilen Sevgi ve İstanbul konularının işlendiği Sevgilim İstanbul karma sergisi için hazırladığım yeni tasarımlarımı beyenilerinize sunmak ve sizlerle tekrar buluşmak için 11-14 Şubat hergün 11:30 - 20:30 saatleri arasında Caddebostan Kültür Merkezine bekiyorum. Sergi süresince sevgililer gününe özel indirimlerin yanı sıra hazırladığım bir çok yeni tasarımıda görme şansı bulacaksınız.

Etkinlikte karma serginin yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlenecetir. Etkinlik programı şöyle;

PANEL:
12 ŞUBAT 2010 Cuma
18:00 – Takı Tasarımcıların Buluşması – Moderatör: Sedat ÇÖLOĞLU
Takı Tasarımcıların bir dernek çatısı altında birleşme çabaları dile getirilip, tartışılacak.

SEMİNERLER:
13 ŞUBAT 2010 Cumartesi
14:00 – Tasarımların Hukuken Korunması – Av. Dr. Cahit SULUK
13 ŞUBAT 2010 Cumartesi
17:30 – Obje ve Tasarım Fotografçılığı – Fotografçı Ekrem YİĞİT
14 ŞUBAT 2010 Pazar
14:30 – 2012 Stresinin Çözümü: Sevgi – Astrolog Öner DÖŞER